• zakelijk teamactiviteiten 1
  • zakelijk teamactiviteiten 2
  • zakelijk teamactiviteiten 31
zakelijk teamactiviteiten 1
zakelijk teamactiviteiten 2
zakelijk teamactiviteiten 31

 

Teamuitjes

Wilt u met uw team iets ondernemen dan zijn er gezellige, actieve, milieuvriendelijke of educatieve groepsactiviteiten die wij u kunnen aanraden. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, teveel om op te noemen.
Ook op het eigen grote terrein van Dinkler Prinz kan van alles georganiseerd worden.
Hieronder een paar mogelijkheden om u een beetje een indruk te geven. 
Meer weten? Bijzondere wensen? Bel of mail ons, we denken graag met u mee.
 
tandem
Fietsen huren
Gezellig een mooie tocht maken op een fiets/ tandem/elektrische fiets staat altijd garant voor een geslaagde dag. U kunt prachtige routes maken via de fietsknooppunten, of met een GPS ontvanger. De fietsen worden bij Dinkler Prinz door het bedrijf Twente Actief afgeleverd en opgehaald voor 4,00 per persoon. Er zijn ook andere huurmogelijkheden zoals een bakfiets een E-chopper een scooter etc.  
 
  
solexrijden
Authentieke Solextocht door Twente
Vanaf de voordeur van Dinkler Prinz kunt u op een Solex een tocht maken door Duitsland en Twente. U gaat terug in de tijd als u op dit nostalgische vervoermiddel stapt, gekleed in een lange leren jas snorrend door het prachtige Twentse landschap. Aan de hand van een prachtige route komt u langs de mooiste plekjes van Twente. Een relaxte tocht van ongeveer 2 uur, een onvergetelijke belevenis. Tocht met drankje, gids & outfit € 44,50 p.p. excl. btw en incl. vervoer van de Solexen naar Dinkler Prinz.
 
  
keverrally
Classic Keverrally
Rijden in de populairste oldtimer ter wereld, de Volkswagen Kever. De oldtimers worden gereedgezet bij Dinkler Prinz en na de uitleg trekt de groep erop uit voor een échte rally. Met zijn vieren per Kever rijdt u een mooie puzzelroute in de prachtige omgeving met kleine weggetjes. Teamwerk, navigatie technieken, vragen, uitdagende groepsopdrachten en een terrasje (incl. gratis drankje). Wie is het snelst? Na 3 uren terug bij Dinkler Prinz voor de prijsuitreiking “winnende equipe”. Kosten van de Keverrally zijn vanaf € 64,95 p.p. excl. btw en excl. bezorgkosten van de Kevers naar Dinkler Prinz (min. 12 personen).
 
 
vijfkamp
Zeskamp  
Op het eigen buiten terrein van Dinkler Prinz is alle ruimte voor een zeskamp onder begeleiding van getrainde professionals. De groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes/teams. Ieder team doet aan alle activiteiten een keer mee. Er moet flink worden samengewerkt en onderlinge competitie maakt het alleen maar leuker. De zeskamp verschillende activiteiten: Kratloopspel / Mega Wipe Outbaan / Gladiatorenspel / Loopski’s / Sumoworstelen en Reuzebal. De zeskamp duurt in totaal 3 uur inclusief een pauze en de prijsuitreiking. Bij slecht weer kan het programma worden aangepast en worden gehouden in de grote schuur van Dinkler Prinz. Afhankelijk van de grootte van de groep zijn de kosten voor deze activiteit, inclusief begeleiding vanaf € 1.325,00 exclusief btw.
 
 
Indoor zeskamp
Indoor Zeskamp
Speciaal voor Dinkler Prinz heeft Sportwijzer een indoor spelprogramma op maat gemaakt. Dit programma wordt volledig verzorgd door 2 professionele begeleiders. In de schuur van Dinkler Prinz is de mogelijkheid om dit programma bij slecht weer uit te voeren. Bij goede weersomstandigheden is het ook mogelijkheid om deze spelen buiten op het terrein van Dinkler Prinz te beleven. De groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes. Ieder groepje doet aan alle activiteiten 1 keer mee. Er moet flink worden samengewerkt en onderlinge competitie maakt het alleen maar leuker. Afhankelijk van de grootte van de groep zijn de kosten voor deze activiteit, inclusief begeleiding vanaf € 1.325,00 exclusief btw.
 
 
whiskey flessen
Whiskey proeverij in Dinkler Prinz
Onder begeleiding van een deskundige bieden wij een arrangement van anderhalf tot twee uur waarin zes Schotse single malt whiskey’s worden geproefd.
U krijgt achtergrond informatie over de historie, kennis van het land en natuurlijk over de verschillende whiskey’s zelf.
Kijk, ruik, proef en geniet van heerlijkste whiskey smaken. Diverse soorten gaan aan uw zintuigen voorbij. Raad de smaaksoorten en geniet van een mooi glaasje drank met een klein bijpassend hapje.
Deze workshop duurt ongeveer anderhalf tot twee uur kost 50,00 per persoon excl. BTW, minimaal 18 personen. 
 
  
schietarrangement
Schietarrangementen
Bij Dinkler Prinz kunt u terecht voor verschillende schietarrangementen. Zo kun je er laserkleiduifschieten, handboogschieten, luchtdrukgeweerschieten of handboogtag spelen. Wilt u meerder schietarrangementen combineren? Dan is daar de schiet-o-rama erg geschikt voor. Je krijgt dan vier verschillende onderdelen. Aan het einde wordt dan de beste schutter per arrangement bekend. Prijzen vanaf € 350 euro voor 20 personen. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om een deel van de schietarrangementen binnen in de schuur te laten plaatsvinden.
 
 
scootertocht
Scooter Experience
Met een hippe Italiaanse scooter met retro look beleeft u een bijzondere middag. C'est la Vie! Optimaal geruisloos genieten met de wind door je haren en onderweg kan je gewoon bijpraten. Een leuke puzzelroute en een gekke opdracht en heel veel fun. Alles in 1 arrangement! Tocht van ongeveer 3 uur begint en eindigt bij Dinkler Prinz. Prijs per persoon inclusief brengen en halen van de scooters naar Dinkler Prinz, de gids en een drankje onderweg is € 45,00 excl. btw.
 
trommelen
Djembe-Workshop
Ervaar de kracht van samenspel. Met deze percussie (trommel) workshop wordt het hele team uitgedaagd en geïnspireerd. De vrijkomende energie wordt gebundeld in een opzwepend swingend muziekstuk. Iedereen kan meedoen. Alles onder leiding van ervaren trommelaars en percussiedocenten met een pedagogisch/ritmische achtergrond aangevuld met diverse entertainment trainingen. Workshop duurt ongeveer anderhalf uur en de prijs is 25,00 p.p. excl. btw. te boeken via Dinkler Prinz. zie ook het filmpje Djembe bij Dinkler Prinz
 
 
mountainbike
Mountainbike of Kickbike tocht
Wij hebben verschillende routes uitgezet in de buurt van Dinkler Prinz door bosrijke gebieden en langs kronkelige beken. Per 6 deelnemers wordt 1 van de fietsen uitgerust met een GPS navigatiesysteem dat u de route wijst. Deze tochten kunt u doen met een mountainbike of een off-road kickbike. Heeft u de wens de samenwerking en communicatie binnen uw team verder te verbeteren, dan kunnen wij bij deze tocht diverse groepsopdrachten verzorgen om de activiteit nog meer inhoud te geven. Tijdens het fietsen geniet van de natuur en buitenlucht. Prijs per persoon tussen de € 35,50 en 49,50 excl. btw. 
 
 
 geocaching
Geocache
Ga op zoek naar de schat (cache) met behulp van een GPS-toestel. Deze activiteit is zo in elkaar gezet dat er een competitie ontstaat tussen de verschillende team, die afzonderlijk van elkaar op pad gaan met voor ieder team een andere startcoördinaat. Op een 6-tal punten (waypoints) moeten de teams zoeken naar speciaal verborgen kistjes met daarin raadsels en opdrachten die opgelost moeten worden. Ieder goed antwoord is een deel van het uiteindelijke coördinaat waar de schat verstopt ligt... Welk team vindt deze als eerste?  Prijs vanaf een groep van 20 personen voor ongeveer anderhalf uur is € 35,00 p.p. afhankelijk van de grotte van de groep, excl btw. 
 
 
duckville
Toeren in Lelijke Eendjes
Voorbij? Niets is voorbij want de lelijke eend mag dan al bijna 65 jaar oud zijn, u kunt er nog steeds van genieten. Bij Duckville in Diepenheim hebben ze er een aantal geconserveerd zodat u met het dak opgerold kunt genieten van de zon en van één van de mooiste stukjes van Nederland. U kunt al een lelijke eend huren vanaf € 85,00 excl btw. Met maximaal 4 personen kunt u een halve dag toeren op eigen gelegenheid of via een mooie route die wij u meegeven. Ook heeft Duckville leuke arrangement met bijvoorbeeld een wijnproeverij.
 
 
  
Naamloos
Roofvogelshow.
Op het terrein van Dinkler Prinz krijgt u een demonstratie van één uur. Tijdens de roofvogelshow komt u met vele soorten roofvogels in aanraking zoals uilen, buizerds, valken, gieren een Falkland caracara en zelfs een enorme Amerikaanse zeearend. De enthousiaste valkenier vertelt over de vogels en laat sommige vogels bij u op de handschoen landen. Na afloop kunt u met één van de vogels op de foto. Prijs voor de show is € 650,00 excl btw onafhankelijk van het aantal deelnemers. 
 
 
 
Recreatief dingen te doen 2
Buggytour
Een uitdagende rallytour vanaf Dinkler Prinz. U rijdt met 2 personen een mooie route in "rallystijl" (route vinden met “bolletje-pijltje” en “ingetekende lijn”). Teamwork on the road. Onderweg krijgt u uitdagende opdrachten en de groep stopt voor een pauze drankje. Na de pauze wisselen de chauffeur en navigator (B-rijbewijs noodzakelijk) zodat iedereen het "Kart-gevoel" kan beleven.  Kosten van de Buggyrally van 2,5 uur zijn € 59,95 p.p. excl. BTW en excl. bezorgkosten (minimaal 8 Buggy's).
Een tweede (goedkopere) variant is een leuke tour langs spannende zandpaden en verharde openbare wegen van Twente (route Enschede, Boekelo, Hengelo). U rijdt eerst 20 minuten met eigen vervoer naar Hengelo en daar stap u in de Buggy's. Totaal ongeveer 2 uur, (half uur uitleg inbegrepen) 2 personen per buggy (rijder in bezit van rijbewijs B). Minimaal 8 personen en maximaal 20 personen per groep. Prijs voor het Basis Buggytour pakket is € 39,00 per persoon excl. btw. 
 
 
boemboestieken
Bamboestieken
Het bamboestieken is een perfecte teambuilding activiteit. U maakt samen met u team een enorm kunstwerk van bamboestokken en elastiek. Door goed samen te werken kan er aan het eind een kunstwerk staan dat het knutselen naar een hoger niveau tilt. De constructies kunnen aan het eind gepresenteerd worden aan de andere teams. Deze activiteit staat garant voor plezier vanwege de diversiteit en creativiteit die naar boven komt. Prijs tussen de € 350,00 en € 500,00 afhankelijk van de groepsgrootte en tijdsduur.
 
 
saunaprinzler2
Sauna Arrangement „Dinkler Prinz"
In het prachtige Saunapark Epe (15 minuten lopen van Dinkler Prinz) wordt u ontvangen met koffie/cappuccino/thee met huisgemaakte lekkernij. Vrij gebruik van alle saunafaciliteiten, douches, baden & rustruimtes. Gebruik van comfortabele badjas, 2 ruime badhanddoeken en slippers. Genieten van de bijzondere "Aufguss"-ceremonies. Inclusief douchegel en scrubzout . Dinkler Prinz prijs is € 40,00 per persoon excl. btw. Diverse extra behandelingen zijn mogelijk, reservering noodzakelijk.
 
 
paardetram
Paardentram
Met de hele groep op pad in een grote paardentram langs interessante plekjes in de prachtige omgeving van Dinkler Prinz. Door twee paarden en gemend door een ervaren koetsier. De groep kan worden opgehaald voor de deur. Er kunnen maximaal 30 personen in de huifkar. De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, voor de eerste twee uur wordt € 400,00 excl. btw in rekening gebracht.
 
Meer weten? Bijzondere wensen? Bel of mail ons, we denken graag met u mee.