• culinair menu 1
  • culinair menu 2a
  • culinair menu 3a
culinair menu 1
culinair menu 2a
culinair menu 3a 

 

Catering voor de hele groep   

Groepen die een paar dagen in de luxe groepsaccommodatie Dinkler Prinz verblijven kunnen de maaltijden geheel door ons laten verzorgen.
Dan regelen wij het ontbijt, de lunch, een dinerbuffet, snackjes tussendoor, etc. Wij dekken de tafel, ruimen op en doen de afwas. U hoeft alleen te genieten.
Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een aantal maaltijden door ons te laten bereiden en de andere maaltijden zelf te verzorgen.
Wij overleggen dit graag met u zodat we een passend voorstel kunnen doen. 
 
Ontbijt en lunch
Het ontbijt en de lunch in Dinkler Prinz bestaat uit verschillende soorten verse broodjes, beschuitjes, crackers, drie soorten kaas en 4 soorten vleesbeleg, diverse zoet beleg, koffie, thee, jus d'orange, melk, twee soorten yoghurt, muesli, cornflakes, verse fruitsalade, gekookte eitjes en scrambled eggs met bacon.
Bij de lunch wordt altijd een soepje, meerdere salades en een warm gerechtje geserveerd.
Diner
Voor het diner kunt u kiezen uit verschillende varianten, we noemen de meest populaire keuze's:
Walking dinner in de vorm van "Showcooking". De gerechten worden door onze kok ter plekke bereid en hij laat zich hierbij graag op de vingers kijken. We maken van heel veel kleine gerechtjes een uitgebreide, exclusieve maaltijd. 
Drie gangen buffet met warme en koude gerechten, salades en een voor- en nagerecht. U kunt kiezen uit Italiaans, Frans of Duits.
Indische rijsttafel, authentieke smaak van gerechten volgens “oma’s recept”
Luxe BBQ vanaf een buitenkeuken maken de koks ter plekke de BBQ voor u klaar inclusief nagerecht.
  
Bovenstaande diner varianten zijn de meest gekozen. Wilt u heel iets anders bijvoorbeeld een drie of vier gangenmenu uitgeserveerd. We maken een voorstel op maat.
Voor een uitgebreid overzicht van de verschillende voorbeeld diners, inclusief prijzen klik hier.